Kabaal in de keuken speelt woensdag 31 mei in de Spiegeltent in kasteelpark Stapelen.
Kabaal in de keuken speelt woensdag 31 mei in de Spiegeltent in kasteelpark Stapelen. Foto: Eigen collectie

Kabaal in de keuken tijdens het Dorpsfeest Boxtel

Algemeen

Ga mee op ontdekking met Sjef Kok op 31 mei in de spiegeltent van Bon Salon. Sjef Kok heeft een droom: dirigent zijn van zijn eigen orkest. En als de kinderen er toch zijn... Sjef haalt alles uit de (keuken)kast om samen met zijn gasten een overheerlijk keukenorkest te maken. 

In de mooie spiegeltent van Bon Salon kunnen kinderen van 4 tot 8 jaar zelf aan de slag in deze combinatie van workshop en belevingstheater. Ga mee op ontdekking, zoek alles wat muziek kan maken en leef mee met het verhaal. De activiteit is voor kinderen van 4 tot en met 8 jaar. Ouders mogen blijven kijken of kunnen lekker een stukje wandelen door het mooie park naast kasteel Stapelen. 

Kabaal in de keuken is een productie van SNENS. SNENS gelooft in de kracht van kunsteducatie. Ze bieden interactieve belevenissen die zoveel mogelijk zintuigen prikkelen. 

De activiteit vindt plaats in het kader van het Dorpsfeest Boxtel dat in de Spiegeltent een maand lang programma heeft. Kabaal in de keuken is twee keer, om 14.30 uur en om 15.30 uur en duurt steeds drie kwartier.
Aanmelden en meer informatie via: https://huis73.op-shop.nl/1398/kabaal-in-de-keuken/vanaf/31-05-2023.

Uit de krant