Logo mooiboxtel.nl
Bedrijfs nieuws

Wandeldag 6 april bij De Wit Schijndel

  | Fotonummer: a90384
Foto: De Wit Schijndel

Bij De Wit Schijndel hebben wij jarenlang ervaring op het gebied van wandelen. Van een kleine wandeling tot de meest uitdagende avonturen. Daarom organiseren wij zaterdag 6 april de Wandeldag bij De Wit Schijndel. Van 10:00 tot 17:00 uur zijn er diverse activiteiten en demonstraties op het gebied van wandelen.

Win twee startbewijzen voor de Vierdaagse Wandelen begint natuurlijk met een goed paar wandelschoenen. Speciaal voor deze dag komt de Lowa Experience Trailer naar Schijndel, een ware belevenis! De trailer is de hele dag aanwezig en u kunt hier terecht voor handige tips. De specialisten van Lowa kunnen u hier niet alleen alles vertellen over het paar wandelschoenen dat het beste bij u past, u kunt deze ook gelijk uitgebreid testen tijdens een wandeling over onze wandelroute!

Onder de deelnemers van deze wandelroute mogen wij twee startbewijzen voor de Vierdaagse weggeven. Wil jij nou kans maken op deze starbewijzen? Inschrijven voor de wandelroute kan door middel van een e-mail naar wandeldag@dewitschijndel.nl onder vermelding van 'Wandelroute wandeldag'. Onder de mensen die zich hebben ingeschreven zullen wij die dag een winnaar kiezen en bekend maken.

Test de wandelschoenen van On
Tijdens de Wandeldag kunt u de trailschoenen van ON running testen. Een specialist zal samen met onze collega's van de afdeling Outdoor u advies op maat geven.
Maak uw wandeluitrusting compleet met geschikte outdoorkleding. U vind bij ons een ruim assortiment aan geschikte kleding van merken als Fjällräven, The North Face en Jack Wolfskin.
We ontvangen alle beginnende en ervaren wandelaars graag op vrijdag 11 mei. De Wit is zoals gewoonlijk geopend van 9:30 – 17:00 uur. Maak er meteen een gezellig dagje uit van en bekijk het uitgebreide assortiment op onze verschillende afdelingen.

Parkeren is gratis en uw hond mag mee naar binnen! Na het winkelen kunt u tot rust komen in Lunch Café Le Blanc of het Snackpaviljoen terwijl de kinderen zich vermaken in Kinderland of op de opblaasbare stormbaan buiten!
 

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooiboxtel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=528,529" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037574&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=mooiboxtel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=528,529" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037573&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooiboxtel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=528,529" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>