Logo mooiboxtel.nl
Evenementen nieuws

Jaarlijkse tentoonstelling Fotoclub Den Dungen

  | Fotonummer: 994349
Fotoclub Den Dungen

Drie fotografen van MooiGestel zijn lid van Fotoclub Den Dungen, foto's van hen zijn komend weekend te zien bij de jaarlijkse tentoonstelling.

Deze vindt plaats op zaterdag 6 april van 13.00 tot 17.00 uur en zondag 7 april van 11.00 tot 17.00 uur in basisschool 'De Wegwijzer', Brouwerstraat 2 in Maaskantje.
Deze fotoclub bestaat uit een enthousiaste groep amateur fotografen, die elke tweede donderdag van de maand samenkomen. Tijdens deze bijeenkomst wordt er met elkaar op een ontspannen manier gekeken naar de gemaakte foto's en worden er niet alleen tips, maar ook adviezen aan elkaar uitgewisseld.

Samen kiest de groep tijdens elke bijeenkomst de foto van de maand. Elk lid heeft daarvoor dan twee foto's ingebracht, die met elkaar besproken worden. De foto's zijn gemaakt aan de hand van een maandelijks wisselend thema, zoals Beweging, Zomerse wolk ,Herfst, of Bruggen.

Daarnaast biedt de groep tien keer per jaar de mogelijkheid om foto's te maken op verschillende locaties. Dat kan zijn tijdens een stadswandeling onder leiding van een gids.
Naast de foto van de maand exposeert elke fotograaf ook zelf aanvullend materiaal. 

Dit jaar hangen er maar liefst 94 foto´s, die het bewonderen zeker waard zijn. U bent gedurende deze dagen niet alleen van harte welkom om hiernaar te komen kijken, maar ook kunt u van gedachten wisselen met de makers ervan. Natuurlijk mag een kopje koffie hierbij niet ontbreken.

Momenteel bestaat de fotoclub uit 10 leden, maar deze kan nog uitgebreid worden. Indien U belangstelling heeft, laat het gerust weten. Wij hopen U op 6 en 7 april te mogen verwelkomen in 'de wegwijzer'.
 
 

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooiboxtel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=528,529" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037574&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=mooiboxtel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=528,529" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037573&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooiboxtel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=528,529" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>