Afbeelding
Foto: Bibliotheek Boxtel.

Koffie met Kennis in Bibliotheek Boxtel

Cultuur

Ontmoeting en samen ervaringen delen over onderwerpen en gedachten die jou bezighouden: dàt doen we bij Koffie met Kennis. Iedere derde dinsdagochtend van de maand bespreken we een ander thema in Bibliotheek Boxtel. De volgende editie op 18 april staat in het teken van geluk.

We delen vaak meer dan we denken en het is fijn om samen ervaringen uit te wisselen, zo leer je ook weer nieuwe dingen van elkaar en van een deskundige. Iedere derde dinsdag van de maand is er Koffie met Kennis met elke keer een ander thema. En er is altijd koffie met wat lekkers.

In de volgende bijeenkomst op 18 april gaan we het hebben over geluk. Wat is geluk? Is het maakbaar? Kun je kiezen voor geluk? Hoe gelukkig ben je zelf? Hoe leid je een gelukkig leven? 

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meepraten? Kom dan een kijkje nemen bij Koffie met Kennis op dinsdagochtend. Aanmelden is fijn, maar niet verplicht. We zien je graag. 

Koffie met kennis is een samenwerking van Bibliotheek Boxtel, KBO Boxtel en Contour de Twern Boxtel. 

18 april (volgende edities op 16 mei en 20 juni) | 10:00 -12:00uur | Bibliotheek Boxtel | gratis, aanmelden is fijn, niet verplicht. 

Meer informatie en aanmelden: https://huis73.op-shop.nl/23286/koffie-met-kennis/18-04-2023

Uit de krant