Bij het tankstation aan de Industrieweg 18 zijn nu brandstoffen van Shell verkrijgbaar.
Bij het tankstation aan de Industrieweg 18 zijn nu brandstoffen van Shell verkrijgbaar. Foto: eigen collectie.

Shell-tankstation Boxtel: brandstof voor auto én voor inwendige mens

Algemeen

Het voormalige Esso-tankstation op bedrijventerrein Ladonk, aan de Industrieweg 18, is een Shell-tankstation geworden. Om dat te vieren, zijn er de komende dagen tal van acties en zijn er vrijdag 31 maart van 11.00 tot 13.00 uur extra activiteiten.

Automobilisten profiteren van de opening, want van 29 maart tot en met 8 april gelden er kortingen op de brandstoffen en op de vers belegde broodjes van Frais du jour, de nieuwe broodjeszaak bij het tankstation. ,,Ideaal voor mensen die op bedrijventerrein Ladonk werken en toe zijn aan een smakelijke lunch”, stelt Marc Blonk. Hij is Manager Categories bij ENVIEM Retail, de eigenaar van het tankstation en de broodjeszaak. 

,,Komende vrijdag vieren we de opening met een DJ en een promotieteam. Bezoekers kunnen dan al kennismaken met al het lekkers dat Frais du jour te bieden heeft. Daarnaast kunnen ze natuurlijk hun auto van brandstof voorzien.” Achttien verschillende brandstoffen biedt de Shell. Voor de duidelijkheid: tanken met extra voordeel kan aan Industrieweg 18 al voor vrijdag. Blonk geeft aan dat er behalve de huidige full bakery nog een extra faciliteit bij komt. ,,We realiseren hier binnenkort ook een carwash.” In de advertentie in deze krant zijn alle acties te vinden.

Uit de krant