The Explosion Rockets treden zaterdag 8 april op in Liempde Bij de Buren vanaf 20.30 uur.
The Explosion Rockets treden zaterdag 8 april op in Liempde Bij de Buren vanaf 20.30 uur. Foto: Eigen collectie

Nieuwe event-locatie Liempde opent de deuren

Algemeen

De deuren van Bij De Buren aan de Barrierweg 6 in Liempde gaan per zaterdag 1 april aanstaande open. Na een intense verbouwing is deze prachtige event-locatie klaar om publiek te ontvangen en start met een groot meezingfeest op het Concordiapark in het centrum van Liempde. Alle bezoekers die om 19.00 uur aanwezig zijn tijdens het openingslied krijgen een gratis drankje aangeboden.

Bij De Buren is een nieuwe horecagelegenheid. Proost op het leven is de slogan die eigenaresse Hèlen Berkelmans wil uitdragen. Met haar man Kees aan haar zijde staat dit Liempdse ondernemersechtpaar aan de vooravond van een nieuwe uitdaging. Het pand werd in juli 2021 aangekocht en in de afgelopen anderhalf jaar omgetoverd in een multifunctionele locatie die voor de meest uiteenlopende gelegenheden te boeken is. ‘Proost op het leven’ staat voor feesten, maar lees hier ook afscheid. Hedendaags is het een nieuwe trend om na een begrafenis of crematie een gezellig samenzijn te vieren met een borrel in een fijne ambiance, en dat is net waar Bij De Buren uiterst geschikt voor is. Als grote muziekliefhebbers zullen de klanken van performers in allerlei stijlen ook regelmatig op de agenda geprogrammeerd worden. Het spits wordt afgebeten op paaszaterdag 8 april door de beste Rock ’n Roll band van Nederland, The Explosion Rockets (zie foto). De onderneming draagt een geweldige naam want ieder gewenst event is in één adem uit te spreken met Bij De Buren. Kermis Bij De Buren..., Borrelen Bij De Buren…, Vergaderen Bij De Buren..., Eten Bij De Buren…, Feesten Bij De Buren... en ga zo maar door. De eigenaren hebben al de nodige ideeën op de plank klaarliggen en hopen dat het publiek net zo enthousiast over hun concept gaat worden als ze zelf zijn. Met de nodige expertise aan haar zijde van ervaren horecakanjers gaat Hèlen er vol voor om Bij De Buren op de kaart te zetten.

Bij De Buren zal een heel groot publiek aanspreken, voor elk wat wils. In de eerste twee weekenden van april wordt het visitekaartje afgegeven door diverse openbare events die op de agenda staan. Van meezingen tot easy listening muziek onder het genot van een proeverij, Speule Bij De Buren waarbij spel en muziek samenkomen, een VIP-terras tijdens de Boeremèrt.
Nieuwsgierig geworden? Neem dan een kijkje op www.bijdeburenliempde.nl.

Kaartjes voor The Explosion Rockets kosten 10,80 euro in de voorverkoop (te bestellen via www.ticketkantoor.nl/shop/liempde) of 12,50 euro aan de deur.

Uit de krant