Het protestants kerkje aan de Clarissenstraat in Boxtel werd in 1812 gebouwd en is ontworpen door de Boxtelse architect, landmeter en politicus Hendrik Verhees.
Het protestants kerkje aan de Clarissenstraat in Boxtel werd in 1812 gebouwd en is ontworpen door de Boxtelse architect, landmeter en politicus Hendrik Verhees. Foto: Henk van Weert

Protestantse Gemeente nodigt gasten aan tafel

Algemeen

De Protestantse Gemeente Boxtel kent het project Samen aan Tafel. Eens per maand mag iedereen in ontmoetingscentrum De Schakel aan de Clarissenstraat 18 komen eten. Maandag 27 maart kan dat weer.

De gezamenlijke maaltijden zijn voor belangstellenden van alle gezindten en alle leeftijden. Die van 27 maart start om 18.00 uur. Deelnemers zijn vanaf 17.45 uur welkom.
Samen eten werkt verbindend, aldus de initiatiefnemers. Het kan inspirerend zijn om in gesprek te gaan met tafelgenoten. De Protestantse Gemeente biedt een eenvoudige, maar voedzame maaltijd tegen een vrijwillige bijdrage. De volgende bijeenkomsten zijn ook al gepland, steeds op maandag: 24 april, 22 mei en 26 juni.

Aanmelden
Wie er bij wil zijn, kan zich aanmelden via samenaantafel@pg-boxtel.nl of telefonisch ná 18.00 uur bij Andrea Peters, 06-12 22 47 44. Dit kan tot 23 maart. Wie dieetwensen heeft, wordt verzocht die door te geven. In overleg zoekt de organisatie met belangstellenden die slecht ter been zijn en geen vervoer hebben, naar een oplossing.

Uit de krant