Liefhebbers van Citroëns kunnen zaterdag in Liempde terecht.
Liefhebbers van Citroëns kunnen zaterdag in Liempde terecht. Foto: eigen collectie.

Citroën A-Markt voor liefhebbers in Liempde

Algemeen

De A-markt is inmiddels een begrip voor Citroen rijdend en eendminnend Nederland en ver over de grenzen. Het is de gelegenheid bij uitstek om die onderdelen in te kopen die nodig zijn voor het onderhoud en de restauratie van A-types. Zet de datum van zaterdag 18 maart in je agenda en kom die dag kijken, kopen en verkopen.

Zoals elk jaar wordt het weer een druk bezochte markt, met een groot aantal bezoekers, zowel nationaal als internationaal. 

Ook dit jaar staan er weer tientallen standhouders uit binnen en buitenland, in en rondom het gebouw van handboogvereniging L’Union aan de Heidezoom 2 in Liempde met een grote diversiteit aan onderdelen, nieuw en gebruikt, voor 9, 12, 18, en 23 pk motoren, voor de 2cv A, AU, AZ, AZU, AZAM, 2cv4 en 2cv6, Ami’s, Dyane’s, Mehari’s en zelfs Lomax’s en Burton’s. Er zijn veel modellen, en een grote verscheidenheid aan auto’s en verder al het mogelijke wat nodig is voor de restauratie en het onderhoud van deze voertuigen. Ook geven diverse clubs hun acte de presence. 

De A-markt is voor bezoekers geopend vanaf 09.30 uur en sluit haar poorten om 16.00 uur. De A-markt is voor iedereen toegankelijk en de entree is gratis.

Uit de krant