Het team van ALGRTM in voorbereiding op de voorstellingen van 10, 11 en 12 maart in Theater Artemis in Den Bosch.
Het team van ALGRTM in voorbereiding op de voorstellingen van 10, 11 en 12 maart in Theater Artemis in Den Bosch. Foto: eigen collectie.

Boxtelaren brengen stuk ALGRTM

Algemeen

Onder regie van Maarten Melis spelen Tijn Zweegers, Linda Brands en Karla Niggebrugge van Theatergroep Ei binnenkort het stuk ALGRTM. De voorstelling vindt plaats op vrijdag 10, zaterdag 11 en zondag 12 maart in Theater Artemis aan de Predikheerenpoort 50 in Den Bosch.

Het stuk gaat over erkenning. Er eindelijk bij horen. Tot er iets gebeurt, waardoor alles als een kaartenhuis in elkaar stort. ALGRTM gaat op zoek naar de code die ons laat zien wie we werkelijk denken te zijn. Volgens regisseur Melis was theater nog nooit zo confronterend. Soms grappig, soms ongemakkelijk en een tikje filosofisch.
Zowel Melis als de drie acteurs zijn gepokt en gemazeld op het toneel. Zweegers speelt ook bij BOXtheater, waar ook Brands en Niggebrugge in het verleden ervaring opdeden. Melis regisseerde eerder al veel toneelstukken, maar was ook vaak speler.
De voorstellingen van vrijdag en zaterdag starten om 20.00 uur. Die van zondag om 15.00 uur. Kaarten kosten 15,40 euro en zijn te koop via eventbrite.nl/e/tickets-algrtm-462568694417.

Uit de krant