Afbeelding

Jubileum voor Drieka Habrakenbal

Algemeen
BOXTEL – Traditioneel wordt elk jaar op de zaterdag voorafgaand aan carnaval het Drieka Habrakenbal gehouden bij café De Adelaar in Boxtel. Dit bal werd 44 jaar geleden door de Boxtelse Drieka Habraken in het leven geroepen voor mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking. Inmiddels is de organisatie in handen van CV De Natneuzen in samenwerking met het Rode Kruis.

In een volle zaal genoten tientallen mensen van de carnavaleske sfeer. De stemming zat er goed in met verschillende optredens, een bezoek van De Aggemarvanhuisaf Band en de jeugdprins, -prinses en gevolg. Ook Prins Paul d’n Urste kwam langs en had een mooie financiële bijdrage om het feest ook volgend jaar weer mogelijk te maken. Prinses Lieve d’n Urste en Prins Ad d’n Urste deelden nog verschillende onderscheidingen uit, waaronder aan Prins Paul en zijn adjudante Angelique.

Dat het feest voor alle leeftijden is blijkt wel aan de bezoekers. Er lopen verschillende kleine donseendjes rond en de oudste deelnemer aan het feest is 82 jaar. Foto’s kunt u natuurlijk weer in ons fotoalbum terugvinden.
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant