Afbeelding

Marian van Tongeren wint jubileumprijsvraag Mooiboxtel.nl

Algemeen
BOXTEL – Mooiboxtel.nl bestaat dit jaar vijf jaar en viert haar eerste lustrum met diverse acties waarbij leuke prijzen te winnen zijn. In samenwerking met Expert Van Erp is een Samsung FULL-HD LED TV, ter waarde van € 449,-, beschikbaar gesteld. In de maand januari liep de prijsvraag ‘Wat vind jij het mooiste aan Mooiboxtel.nl’. De redactie ontving 437 inzendingen en daarmee is de actie zeer geslaagd.

De leukste uitzendingen zijn geselecteerd en vervolgens is in de winkel van Expert Van Erp de officiële trekking verricht waarbij het lot besliste. Marian van Tongeren is de gelukkige winnares geworden van de 40 inch TV en mocht deze woensdag in ontvangst komen nemen bij de elektronicazaak in de Rechterstraat.

Marian is erg blij met de televisie en heeft deze woensdagavond direct geïnstalleerd. “Ik ben er echt ontzettend blij mee. Ik heb meteen al gekeken. Prima beeld, mooie TV,” aldus de gelukkige winnares. De inzending waarmee Marian de televisie won:
Onze razende reporter Mark van der Pol,
Bezorgt ons iedere week weer een hoop lol.
We blijven zo MOOI van BOXTEL op de hoogte,
Want hij gaat op pad bij natte en bij droogte.
Geen avontuur is hem te dol,
En zo schrijft hij zijn site weer vol.
We genieten ieder week van al zijn ditjes en datjes,
Mark, volg jij nog maar vele padjes.
Zodat wij steeds tegen een ieder kunnen honen,
Wat zijn wij blij om in MOOIBOXTEL te wonen.


Inmiddels lopen de volgende winacties van Mooiboxtel.nl gewoon door. Zo maak je kans op een valentijnsdiner voor twee, ter waarde van € 99,-, bij Restaurant De Waag. Hiervoor ga je naar onze Facebookpagina, like je Mooiboxtel en deel je de actie met je vrienden. Vrijdag zal een speciale carnavalsactie in samenwerking met Grandcafé Rembrandt starten waarbij je carnavalsmunten kan winnen met een foto van je leukste carnavalsoutfit.
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant