Afbeelding

Teun Pijnenburg nieuwe voorzitter SP Boxtel

Algemeen
BOXTEL - In de Algemene Ledenvergadering heeft de SP Boxtel een nieuwe voorzitter gekozen. Teun Pijnenburg neemt het stokje over van Dave van de Ven. Pijnenburg was al lid van het bestuur van de SP. Daarnaast is hij bekend als medeoprichter en contactpersoon van de Boxtelse jongerenafdeling SP ROOD. Voor ROOD Boxtel heeft hij onder andere de handtekeningenactie ‘Handen af van De Braken’ gecoördineerd. Pijnenburg is 28 jaar en is woonachtig in Boxtel.

Dave van de Ven keert wel terug in het bestuur, evenals secretaris Frans Sannen. Daarnaast zijn Willem van Meurs, Eric van den Broek en Marion van den Oetelaar herkozen als algemeen bestuurslid en treden de nieuwe leden Bert van Wordragen en Marco Bressers toe tot het bestuur.

Teun Pijnenburg: ‘Ik zie de komende tijd met veel vertrouwen tegemoet. Over ruim een jaar zijn er nieuwe raadsverkiezingen en met het huidige falende beleid van het college en de huidige coalitie zien we die verkiezingen met heel veel vertrouwen tegemoet. Zeker met de verdere verbreding van onze partij in Boxtel.’

Uit de krant