Afbeelding

Smakelijk en succesvol brunchconcert voor Fanfare Concordia Liempde

Algemeen
LIEMPDE - Fanfare Concordia Liempde kan met een tevreden gezicht terugkijken op haar allereerste Brunchconcert. ‘Mission Impossible’ was een van de werken, gebracht door het Liempds fanfare-orkest, maar niets bleek minder waar. Zij zijn er in geslaagd om met dit nieuwe concept het publiek voor zich te winnen.

In een sfeervol aangeklede “Serenade” in Liempde werden de gasten vanaf 11.30 uur ontvangen en voorzien van een heerlijke brunch, vervaardigd door leden van de vereniging. Onder het genot van het eten werd het concert gespeeld door het fanfare-orkest. De muziek sloot feilloos aan op de gerechten.

Tijdens dit concert werd de nieuwe dirigent, Henk Houben, aan het publiek voorgesteld. Hij heeft in de korte tijd dat hij voor het orkest staat al duidelijk zijn resultaten kunnen tonen. Ook werd oud dirigent van de vereniging, Gert Jan Rongen, nog eens extra in het zonnetje gezet terwijl er officieel afscheid van hem werd genomen. Na veel lovende woorden en een toepasselijk afscheidscadeau kon hij nog een laatste maal voor het orkest een werk dirigeren.

Met het Brunchconcert is Fanfare Concordia Liempde een weg ingeslagen waarbij een concertbezoek aan dit orkest een echt uitje wordt. Hieronder een foto-impressie.
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant