Afbeelding

Expositie van natuur- en highspeedfotograaf Jan van Welt

Algemeen
BOXTEL - Jan van Welt is fotograaf en woont in Boxtel. Van 3 tot en met 26 april hangt er in de bibliotheek in Boxtel creatief werk van zijn hand. Jan is allround fotograaf, maar toont in de bibliotheek vooral natuur- en highspeed foto’s. Wie Jan wil ontmoeten, is van harte welkom op zaterdag 20 april vanaf 14.00 uur in de bibliotheek.

Fotografie begon voor Jan van Welt ooit als een hobby, maar nu is het veel meer dan dat en gaat het als een rode draad door zijn leven. Om zijn kennis uit te breiden is hij begin 2010 begonnen met een opleiding aan de Fotovakschool te Boxtel. Tijdens deze opleiding heeft hij geleerd zijn eigen stijl te ontwikkelen. Medio 2012 heeft hij deze opleiding met een diploma afgesloten.

Jan is een enthousiaste fotograaf in spé met één doel: zijn kennis als vakfotograaf delen met anderen. Hij heeft een brede interesse in fotografie, waaronder bruids-/feest-, portret-, productfotografie, natuurfotografie en highspeed fotografie. De laatste twee onderwerpen zal hij in de bibliotheek laten zien. Zijn werk is tevens te koop.
Afbeelding

Uit de krant