Koningshockey, nieuw schoolhockeytoernooi bij MEP

Algemeen
BOXTEL - Op 30 april vindt de eerste editie van het Koningshockey plaats bij hockeyclub MEP. De club heeft het idee opgepakt om naast het traditionele schoolvoetbaltoernooi een schoolhockeytoernooi te organiseren, om zo nog meer kinderen te laten sporten op Koninginnedag. Kinderen uit de groepen 3 t/m 8 kunnen in een schoolteam meedoen, met of zonder hockeyervaring, en strijden om de felbegeerde Koningshockeytrofee!

Er is nog plaats voor enthousiaste kinderen die het leuk vinden om te komen hockeyen op Koninginnedag bij MEP. Heb jij je nog niet opgegeven voor het voetbaltoernooi en heb je zin om een paar wedstrijden te hockeyen bij MEP, meld je dan zo snel mogelijk aan! Afhankelijk van het aantal aanmeldingen worden de teams zoveel mogelijk ingedeeld op school en leeftijd. En zijn er vriendjes, vriendinnetjes, buurkinderen, neven en nichtjes die het leuk vinden om mee te doen, meld ze zeker ook aan!

Het toernooi vindt plaats op maandag 30 april bij MEP en het duurt van 10.00 – 14.00 uur!

De uitgangspunten:
• Kinderen uit de groepen 3 / 4 / 5 spelen 6-tal hockey
• Kinderen uit de groepen 6 / 7/ 8 spelen 8-tal hockey
• Inschrijven kan individueel, met een aantal teamgenoten of met een compleet team. Er wordt gespeeld zowel in aparte jongens- en meisjesteams als ook in mixed teams.
• Er wordt gespeeld zonder keeper!
• Tijdens de wedstrijden mag er NIET geslagen en geflatst worden
• Elk team heeft een begeleider/coach (dit is fijn als ouders dit willen verzorgen).

Heb je een stick, neem deze dan mee! Scheenbeschermers zijn verplicht en dien je zelf te verzorgen. Heb je niet eerder gehockeyd, dat is geen probleem hoor! Leuk om zo een keer kennis te maken met hockey! Aanmelden kan door het sturen van een email aan communicatie@mhcmep.nl. Vermeld in de mail je naam, leeftijd, en jouw school. Doe dat uiterlijk maandag 8 april! Mocht je vragen hebben, mail deze dan naar dit emailadres, dan ontvang je snel een reactie.

Uit de krant