Afbeelding

Boxtel massaal naar Oranjebraderie

Algemeen
BOXTEL – Het was zondagmiddag extreem druk in de straten van het Boxtelse centrum. Boxtel Vooruit organiseerde een Oranjebraderie als voorproefje op Koninginnedag dinsdag. Op de Markt boden vele tientallen kinderen hun afgedankte speelgoed te koop aan en in de winkelstraten stonden tal van stands opgesteld waar de winkeliers en ondernemers hun waar aanprezen aan het massaal toegestroomde publiek.

Het was al vroeg druk op de Markt met kinderen die de beste plekjes voor de vrijmarkt wilden veilig stellen. Vanaf 12.00 uur kwam ook de stroom bezoekers al snel op gang en werd er volop gehandeld door de kinderen. Op verschillende plekken in het dorp werd er muziek gemaakt en standwerkers kwamen, net als voorgaande jaren, uit heel Nederland om hun kunsten te vertonen.

De stichting Heart-to-serve Foundation presenteerde zich aan het publiek. Boxtelaar Wim Bressers fietste al twee keer naar Rome om geld in te zamelen voor het goede doel. Zondag konden bezoekers van zijn stand meer informatie verkrijgen over de stichting en de volgende grote fietstocht die op stapel staat.

Foto’s van de Oranjebraderie zijn te bekijken in ons fotoboek.
Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant