Afbeelding

UPDATE: Personeel Boxtelse cafetaria verjaagt gewapende overvallers

Algemeen
BOXTEL – Dinsdagavond rond 21.40 uur probeerden drie zeer jeugdige verdachten cafetaria Golden City aan de Van Hornstraat te overvallen. Ze gingen er zonder buit vandoor omdat ze door de eigenaren werden weggejaagd.

Het drietal, vermoedelijk twee jongens en een meisje, kwam de zaak binnen. Ze waren gemaskerd en één van hen had een mes bij zich. De overvallers eisten geld, maar toen de eigenaren in het verzet kwamen gingen ze er direct zonder buit vandoor. Ze vluchtten te voet weg via de Hendrika van Haeftenstraat. Volgens de medewerkers van Golden City zou het gaan om twee jongens en een meisje van ongeveer 12 a 15 jaar oud.

Eén van de jongens droeg een legerprint trui en het meisje droeg een oranje, korte broek met een roze shirt. De jongens werden omschreven als slank en het meisje had een stevig postuur. Ze had bruin/rood, halflang haar. Eventuele getuigen of mensen die aan de hand van de beschrijving denken te weten wie deze jeugdigen zijn, worden dringend verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844. U kunt informatie eventueel anoniem kwijt bij Meld Misdaad Anoniem via 800-7000.

Het is niet de eerste keer dat de cafetaria overvallen wordt, begin 2010 was het eveneens raak en werd Golden City ook overvallen.

Uit de krant