Afbeelding

Bijna € 900,- opgehaald tijdens zumbamarathon Denziz

Algemeen
BOXTEL – Zaterdagavond werd er bij Partycentre Denziz in de Stationsstraat in Boxtel een zumbamarathon gehouden voor het goede doel, Femme4Friends. Ruim vijftig enthousiastelingen volgden vier uur lang de zumbadanspassen en moves van topinstructeurs uit Europa zoals Lucas Rafla en Tanja Gottardo (Wenen). Aan het einde van de avond was er een fantastisch bedrag van € 891,50 opgehaald.

Jeroen en Sylvia Stolk werden twee jaar geleden de trotse ouders van Femme, maar al snel na de geboorte bleek dat Femme verschillende lichamelijke problemen had en zij werd met spoed overgebracht naar het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam. Hier verbleef de familie Stolk bijna acht maanden lang in het Ronald McDonaldhuis en sindsdien zet de familie zich met grote regelmaat in om gelden in te zamelen voor hun goede doel. “We waren zo ontzettend blij dat we dicht bij onze Femme konden zijn. De liefde van de ouders is toch het beste medicijn voor een kind. Daarom wil ik jullie allemaal ontzettend bedanken voor jullie sportieve prestatie vanavond voor het goede doel. Wat jullie hebben gedaan vanavond is meer dan topsport!”aldus een trotse Jeroen Stolk aan het einde van de avond.

Met het geld wordt een speelhuisje voor Femme aangeschaft en een groot gedeelte wordt binnenkort door de familie Stolk, Marion van Partycentre Denziz en onze verslaggever Mark van der Pol van Mooiboxtel.nl naar het Ronald McDonaldhuis in Rotterdam gebracht.

Foto’s zijn terug te vinden in ons fotoboek.
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant