Logo mooiboxtel.nl
   | Fotonummer: be733f
Foto: VC Blox
Sport nieuws

Dames VC Blox winnen gemakkelijk

Boxtel - De dames van VC Blox pakten zondag de volle winst. Hierdoor houden de volleybalsters aansluiting bij de top drie van de competitie.

De dames gingen vlot van start waarbij Rachel op mid excelleerde met haar looplijnen en goede timing. Herbie bewoog als buitenspeler veel en kon daardoor sterk aanvallen. Fenne liet scherpe harde smashes zien op buiten en Lootje had een lange servicereeks. Zo werd de set gewonnen met 25-11.

De tweede set liet hetzelfde beeld zien. De passing was prima op orde waardoor Heidi het spel kon verdelen. Harde en diepe smashes van Hanna en sterke blocks van Carmen en Elke gaven weer een attractief spelbeeld. Op dia gaf Susan enkele slimme ballen. En door het harde werken sleepte VC Blox de set binnen met 25-12.

De derde set ging gelijk op. Maar liefst zes keer moesten de Blox-dames een achterstand goed maken. De laatste keer was dat bij 22-22. Gelukkig vonden ze toen weer het juiste pad en werd de set alsnog gewonnen met 25-22.

De vierde set startte met drie prima sprongservices van Hanna. Sanya had in deze set afwisselende services voor de tegenstander in petto. Het vele bewegen en harde werken wierp zijn vruchten af. Hierdoor werd de laatste set gewonnen met 25-21 en haalde VC Blox de verdiende vijf punten binnen.

De volgende wedstrijd is op 8 december om 12.30 in Sportcomplex De Braken.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooiboxtel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=528,529" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037574&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=mooiboxtel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=528,529" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037573&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooiboxtel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=528,529" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>