Afbeelding

Boxtel’s talent laat zich horen en zien in musical

Algemeen
BOXTEL – In de nieuwe musicalproductie van Vincent en Mathasja Renes van Musicalschool F-Act, de terugkeer van de Nanny, laten tientallen Boxtelse sterren zien wat ze in huis hebben. Donderdagavond vond de eerste van zes voorstellingen plaats in theater De Enck in Oirschot. Het gehele weekend zijn er nog voorstellingen tot en met zondagavond.

Het publiek wordt in een boeiend verhaal meegenomen naar een school in 2013 waar leerkrachten en leerlingen het elkaar niet erg makkelijk maken en waarbij social media een onmisbare rol in de klas speelt. Na het vertrek van juffrouw Monique verschijnt uit het niets Nanny Hopkins, de nieuwe lerares. Zij maakt gebruik van bijzondere krachten waardoor de lessen voorgoed veranderen.

In de musical passeren diverse herkenbare passages en liedjes uit andere musicals de revue. Voor elk talent, hoe jong of onervaren ook, is door Vincent en Mathasja een passende rol geschreven. Onder de uitgebreide, met name vrouwelijke, cast blijkt opmerkelijk veel Boxtels talent te schuilen wat deze avond haar zang- en acteertalent tentoonspreidt. Een musical die zeer de moeite van het bezoeken waard is.

Kaarten zijn nog te koop voor de voorstellingen op zaterdag en zondag, klik hier>>.
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant