Afbeelding

Kidsbootcamp voor Serious Request

Algemeen
BOXTEL - Op zaterdag 14 december organiseert Sportmax Events een KidsBootcamp van 16.00- 17.00 uur bij Sportcomplex de Braken. Deze bootcamp is voor iedereen tussen de 8 en 16 jaar oud. De KidsBootcamp wordt georganiseerd om aandacht te vragen en geld in te zamelen voor 3FM Serious Request. Iedereen is van harte uitgenodigd om mee te doen met de KidsBootcamp of om te komen kijken!

3FM Serious Request 2013 vraagt aandacht voor kinderen die jaarlijks onnodig sterven aan (de gevolgen van) diarree. Dit is een stille ramp die het gevolg is van gebrek aan schoon drinkwater, zeep en toiletten. De drie DJ’s die van 18 tot en met 24 december het Glazen Huis in Leeuwarden gaan er in die week alles aan doen om zoveel mogelijk aandacht te vragen en geld in te zamelen voor de aanpak van deze stille ramp. Het Rode Kruis helpt met schoon drinkwater en zeep, met de bouw van sanitaire voorzieningen en met training en informatie over het belang van goede hygiëne.

Bootcamp is op dit moment razend populair. Zowel in de sportschool als buiten worden deze trainingen gegeven. Tijdens de training zullen de kids aan het werk gezet worden, maar vooral lol hebben met elkaar. Kids Bootcamp staat voor samenwerking, plezier en het verbeteren van de conditie en kracht.

Ook Sportmax begeleider Casper von Harenberg beseft zich goed dat het niet voor ieder kind in de wereld vanzelfsprekend is om over goede hygiëne te beschikken. ‘Wij willen ons inzetten voor Serious Request, omdat wij in veertien jaar duizenden kinderen op kamp gehad hebben waarbij het verzorgen van hygiëne geen probleem was. Nu willen we ons inzetten voor de kinderen waarbij dit niet vanzelfsprekend is en geld inzamelen om kinderlevens te kunnen redden’. De eerste stap om geld in te zamelen is zaterdag 14 december tijdens de Kids Bootcamp voor iedereen tussen de 8 en 16 jaar. Ga voor extra informatie over de Kids Bootcamp of om te doneren aan Serious Request naar www.kominactie.nl/sportmaxkidsbootcamp.

Uit de krant