Afbeelding

“Boxtel Goes Serious Request” opent Kunstveiling

Algemeen
BOXTEL - Vorige week bent u al attent gemaakt op de actie “Boxtel Goes Serious Request”. Zaterdag 14 december wordt Eetcafé Le Temps Perdu op de Markt in Boxtel de hele dag ingericht voor het goede doel! Nu blijkt dat niet allen winkeliers in Boxtel, maar ook lokale kunstenaar zich bij de sponsors hebben geschaard.

De gewaardeerde kunstenaars Gerda Fraanje, Toon Stalpers, Bep Leermakers, Tiny van der Sloot, Ferdy Steger en Johan Nieuwenhuijzen hebben geheel belangeloos eigen werk beschikbaar gesteld voor de Boxtelse actie voor 3FM Serious Request. De werken bestaan uit elegant vormgegeven keramiek, fraai bewerkt speksteen en schilderijen vol dynamiek en enthousiasme. Geïnteresseerd in één (of meerdere) van bovenstaande kunstwerken? Kijk dan snel op de Facebookpagina.

Voor de kunststukken in de veiling al geopend! Kijk bij de kunstvoorwerpen op de Facebookpagina en bied mee op deze prachtige items. Beloon jezelf met een artistiek kerstgeschenk en help mee om kindersterfte door diarree terug te dringen.

Uit de krant