Dommel Sportland weer van start

Algemeen
BOXTEL – Dommel Sportland start deze week weer met een nieuwe aflevering waarin twee Boxtelse sportverenigingen aan bod komen. Deze keer gaat het naar Den Bosch, waar skeeler- en schaatsvereniging Viking op de schaatsbaan van het Sportiom actief is. Bij gebrek aan een baan in Boxtel moeten zij steeds naar Den Bosch of naar Eindhoven. U ziet mooie beelden en interviews van deze gezellige vereniging.

St. Martinus is een paardensportvereniging die thuis is in manege de Langspier. Een prachtige hal en verschillende buitenlocaties geven alle mogelijkheden voor verschillende onderdelen van de paardensport. Springen en dressuur zijn de belangrijkste onderdelen. De cameraploeg van Dommelland is aanwezig op een groot springfestijn waar 290 paarden aan deelnemen!

De eerste uitzending is op donderdag 2 januari om 20.30 uur op Ziggo kanaal 47 ( analoog op 22+). Herhalingen zijn een week lang te zien. Ook is de uitzending daarna te zien via “uitzending gemist” op www.omroepdommelland.nl.

Uw sportvereniging ook bij Dommel Sportland? Een mail naar de redactie en zij nemen contact met u op. (dommelsportland@ziggo.nl of fons.van.elderen@home.nl)

Uit de krant