Afbeelding

Haarstudio Ciseaux viert tienjarig bestaan en ondergaat metamorfose

Algemeen
BOXTEL – Haarstudio Ciseaux in de Van Beekstraat is inmiddels uitgegroeid tot een bekende dames- en herenkapsalon in Selissen. Tien jaar geleden nam eigenaresse Dorien de zaak over en sindsdien is er al veel veranderd aan de uitstraling. De komende week staat een grote verbouwing te wachten waarbij de kapsalon nog meer wordt omgetoverd in een kapsalon met een gemoedelijke, huiselijke uitstraling met een gezellige sfeer.

De kapsalon gaat op Oudjaarsdag dicht om enkele dagen flink te kunnen verbouwen. De laatste maanden werd er achter de schermen al hard gewerkt aan het ontwikkelen en maken van alle meubels. Ook werd er in het weekend al het nodige geschilderd. “Hierdoor kan de verbouwing in een zeer korte tijd gerealiseerd worden waardoor onze vaste klanten er geen hinder van ondervinden”, aldus Dorien. “We gaan een totale make-over realiseren en al onze klanten zijn op 3 en 4 januari van harte welkom om naar de nieuwe kapsalon te komen kijken.”

Tijdens het openingsweekend op 3 en 4 januari zijn er tevens voor de klanten verschillende leuke acties en kortingen. Op de Facebookpagina van Ciseaux zijn de laatste nieuwtjes en acties te lezen, dus blijf je graag op de hoogte van deze gezellige kapsalon geef de pagina dan een Facebooklike. Haarstudio Ciseaux, een gezellige salon voor het hele gezin.

Uit de krant