Afbeelding

Boxtelse ondernemer zet nieuw vervoersconcept in de markt

Algemeen
BOXTEL - Transportondernemer Hans Jagers uit Boxtel gaat het roer omgooien. Jarenlang was hij actief als ondernemer in de transportsector. Per 1 januari heeft hij een nieuwe formule in de markt gezet in het personenvervoer, TopBus. TopBus is een bus die de gezelligheid van de huiskamer combineert met alle snufjes van de moderne tijd.

Zo is de bus uitgerust met lederen stoelen die tegenover elkaar staan met een tafeltje ertussen, een gezellige rondzit achterin, stopcontacten boven alle tafels en natuurlijk gratis Wifi voor iedereen. Mocht het ’s avonds nodig en gewenst zijn, dan kan er met de fantastische geluidsinstallatie, in combinatie met de allernieuwste 3D laser, een feestelijke rit verzorgd worden.

Het eerste prototype van de touringcarbus is klaar en inmiddels zijn zelfs de eerste ritten al gereden. “De chauffeur is ook erg belangrijk voor het welslagen van een dagje uit. Het plan is om meerdere bussen te bouwen en per bus een chauffeur/eigenaar te zoeken. Iemand die plezier heeft in het werk en zijn bus vertroetelt”, vertelt Hans. Via een franchiseformule gaat de Boxtelaar het vervoersconcept in de markt zetten.

Vanwege de start van zijn nieuwe onderneming geeft de Boxtelaar een gratis geheel verzorgde dagtrip weg voor een groep van maximaal vijftig personen. “Een leuke dag naar Scheveningen met lunch aan zee of een hele dag naar een pretpark inclusief entree.” Alle clubs, scholen, verenigingen, bedrijven, stichtingen en instellingen die kans willen maken op deze prijs dienen een mail te sturen met daarin de samenstelling van de groep. “Zij dingen vervolgens automatisch mee naar dit leuke dagje uit.” Stuur dus snel een email naar info@topbus.nl.
Afbeelding

Uit de krant