Afbeelding

Tafeltennissers Taverbo zetten beste beentje voor kwalificatie landelijke finales

Algemeen
BOXTEL - Zaterdag vonden in Oss de top zeskampen plaats voor de jeugdklassen waarbij de spelers zich konden kwalificeren voor het jeugdklassentoernooi tijdens het NK in Zwolle. Izzy van Hamont, Brandon van Brussel, Lars de Laat en Dani de Rooij van tafeltennisvereniging Taverbo hadden zich hiervoor geplaatst door de mooie resultaten die zij hebben behaald in de afgelopen najaarscompetitie.

Het niveau van de wedstrijden lag erg hoog en Dani de Rooij, die uitkwam in de junioren 5e klasse, liet zien dat hij niet voor niets was uitgenodigd voor deze regionale finale want hij won al zijn wedstrijden. Hierdoor werd hij eerste in zijn klasse en heeft hij zich geplaatst voor de landelijke finale op zaterdag 1 maart in Zwolle. Lars de Laat, die in dezelfde klasse uitkwam, werd vierde.

Izzy van Hamont en Brandon van Brussel kwamen uit in de junioren 2e klasse. Ook hier lag het niveau erg hoog. Izzy van Hamont begon sterk en wist haar eerste wedstrijden te winnen. De daaropvolgende wedstrijden lukte het haar echter niet om tot winst te komen en moest ze genoegen nemen met een derde plaats, wat net niet genoeg was om geplaatst te worden voor de landelijke finales. Ook Brandon van Brussel, die met een blessure kampte, wist zich niet te plaatsen.
Afbeelding

Uit de krant