Afbeelding

Nieuwe hoofdsponsor voor voetbalvereniging DVG

Algemeen
LIEMPDE - Met ingang van het nieuwe seizoen is de Regiobank gedurende een looptijd van vier jaar de nieuwe hoofdsponsor van DVG. De bank volgt hiermee notariskantoor van ’t Hooft & Van Rosmalen op. DVG heeft met dit notariskantoor prettig samengewerkt en prijst zich gelukkig dat het notariskantoor DVG ook de komende jaren blijft ondersteunen.

De regiobank is sterk vertegenwoordigd in Liempde. Met twee vestigingen in Liempde kan de regiobank zich verheugen in een groeiend aandeel in de bankzaken in Liempde. Beide bedrijven hebben echter meer te bieden dan alleen bankzaken.

Rene Knoops en Henk Quinten zijn rasechte Liempdenaren en voelen zich allebei met DVG verbonden. Als actief voetballer in het verleden en huidige supporter (Henk Quinten) of als actief voetballer anno 2014 bij het 7-7 team en als leider van de pupillen (Rene Knoops). Beiden weten wat de betekenis is van DVG voor de Liempdse gemeenschap. De club leeft enorm in Liempde en heeft sociale normen en waarden hoog in het vaandel staan en de Regiobank vindt dat erg goed passen bij het imago wat de bank uitstraalt en ook voor de toekomst graag wil vasthouden. Met het hoofdsponsorschap van DVG zal de Regiobank zich verder ontplooien in Liempde.

Uit de krant