Logo mooiboxtel.nl
Scholen

BSO's got talent

  | Fotonummer: 3cbf8b
Foto: KC Kindertuin

BOXTEL - Dinsdag 16 oktober j.l. heeft het jaarlijks evenement  Bso's got talent van de Boxtelse Bso's van Kindertuin plaatsgevonden in gemeenschapshuis de Rots.

Het was een waar spektakel dat geopend werd door de mascotte Tuintje Beer. Het lied waar hij op danste 'beginnen van DD Company' stond tijdens de zomervakantieweken bij RKSV Boxtel centraal als opening van de dag, dus alle kinderen konden dit hartstikke goed meezingen en -dansen!

Alle Bso's vertolkten een zelfbedacht optreden om de felbegeerde wisselbeker in bezit te krijgen voor een jaar! 'Naar links, naar rechts' schalde het uit de boxen toen BSO de Boomhut optrad en de zaal opzweepte. Er werd getrommeld op emmers door Bso Alleskids en iedereen werd gehuld in bellen toen het nummer Bubbelbad door Bso Coolkids werd gedaan.

Ook Tuintje Beer kwam even op visite en had een meet en greet met alle Bso kinderen, ze kregen een knuffel van hem en mochten met hem op de foto.

De Bso die de wisselbeker mee naar huis mocht nemen was BSO Smartkids en Switchkids. Zij deden, verkleed als kabouters, een poppenkastspel met daarop volgend de Kabouterdans. Ook bij de individuele optredens was de spanning bij de uitslag om te snijden. Er waren 2 categorieën om prijzen te verdelen; 4 t/m 7 jaar en 8 t/m 12 jaar. Er werd gezongen en gedanst. Er kwam een goocheltruc voorbij en er werd een grappig toneelstuk opgevoerd. De prijs in de categorie 4 t/m 7 jaar is gewonnen door Diego Waalwijk. Hij bracht heel knap een schitterend stuk muziek op zijn mondharmonica ten gehore. Lynn Smits was de winnares in de categorie 8 t/m 12 jaar. Zij zong live het lied Pyjamadag van Kinderen voor Kinderen.

'Het was weer een geslaagde middag en we zijn nu al benieuwd wat we volgend jaar weer allemaal voor moois kunnen verwachten' aldus Susan van den Besselaar van KC Kindertuin.

Tekst en foto: KC Kindertuin

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooiboxtel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=528,529" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037574&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=mooiboxtel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=528,529" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037573&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooiboxtel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=528,529" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>