Afbeelding

Liempds Tourspel zoekt maatschappelijk goed doel en vrijwilligers

Algemeen
BOXTEL – Op zaterdag 5 juli start de 101e Tour in Leeds om vervolgens op zondag 27 juli op de Champs Elysées in Parijs te finishen. Ook dit jaar zet Stichting Woudbloem de schouders eronder om deze tour voor Liempde en omstreken weer extra spanning te brengen door het Liempds Tourspel te organiseren. Natuurlijk mede om hulpbehoevende dorpsgenoten een steun in de rug te kunnen bieden door aan dit spel een goed doel te koppelen.

Het is nog vroeg in het jaar en de tijd gaat snel, maar inmiddels is de stichting met veel enthousiasme begonnen aan de voorbereidingen van het Liempds Tour Spel. Ook dit jaar zal het spel plaatsvinden met de gebruikelijke activiteiten, waaronder de sfeervolle prijsuitreiking en de twee inschrijfperiodes die dit jaar plaatsvinden op donderdagavond 3 en vrijdagmiddag en -avond 4 juli in de Durpsherberg in Liempde.

Zoals gebruikelijk wordt het inschrijfgeld van het Liempds Tourspel op fifty/fifty basis verdeeld. De ene helft gaat naar een plaatselijk sociaal/maatschappelijk doel, de andere helft wordt verdeeld onder de prijswinnaars. Het is belangrijk dat bij dit doel een duidelijke band met de Liempdse bevolking aanwezig is. Het kan dan bijvoorbeeld gaan om de rechtstreekse steun voor (een) hulpbehoevende(n) in Liempde, maar ook een dorpsgenoot die betrokken is bij een bepaald project elders zou een goede optie kunnen zijn. Je kunt erop rekenen dat de stichting alle ideeën serieus bekijkt.

Heeft u een suggestie voor een goed doel? Stuur die dan via info@liempdstourspel.nl.

Uit de krant