Afbeelding

Dak er af tijdens zesde Waggelpodium

Algemeen
BOXTEL – Inmiddels is het een niet meer weg te denken onderdeel van het Indegatse carnaval, het Waggelpodium. Tijdens de zesde editie ging het dak er wederom af bij Rembrandt. Tientallen lokale artiesten van jong tot oud betraden het podium, al dan niet live begeleid door De Aggemarvanhuisaf Band. Dit jaar was er opvallend veel nieuw talent te zien, waaronder Sandra de Jong en het jonge duo Milou en Lisa.

Zoals elke editie van het Waggelpodium, trapten carnavalsverenigingen De Natneuzen en Geen Drank Geen Klank de avond af met hun jaarlijkse inzending voor het Kwekdeuntjesfeest. Auke Stook, Indegatse secretaris van het SOC, was een van de grote verrassingen van de avond. Hij bracht een overtuigende performance als rasechte soul-artiest.

Ook ‘oude’ bekenden lieten de bomvolle zaal meedansen en zingen. Zo namen Kees Berkelmans en Gerlof Trommelen weer een aantal acts voor hun rekening en zagen we ook de zingende barman Micha op het podium verschijnen met een eigenzinnige vertolking van Guus Meeuwis. Uiteraard kon ook de hilarische playback-act van de 3 Kupkes niet ontbreken. Even na middernacht zaten alle optredens er op en kon de afterparty beginnen, die nog tot in de kleine uurtjes doorging.

Kijk voor een goede sfeerimpressie in ons fotoboek om alle foto’s te bekijken, klik hier>>>. Natuurlijk is op onze Facebookpagina ook een leuke selectie foto’s te bekijken.
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant