Afbeelding

Eerste Doe- en Denkdag Het groene Woud

Algemeen
BOXTEL - Samen de handen uit de mouwen steken om de lente tot bloei te laten komen in Het Groene Woud. Van gedachten wisselen over de mogelijkheden van zorg voor elkaar binnen deelgemeenschappen en in coöperatieverband. Geïnformeerd worden over ambassadeurssoorten in Het Groene Woud. Nieuwe mensen leren kennen en oude bekenden ontmoeten. Dit zijn de doelen van eerste Doe- en Denkdag Het groene Woud in 2014 die plaatsvindt op donderdag 13 maart in Schijndel bij Zorghoeve ’t Binnenveld en Winery & Herbs.

Het programma start om 16.00 uur met korte bedrijfspresentaties van Zorgboerderij ’t Binnenveld en Winery & Herbs gevolgd door een doe-activiteit die gecombineerd wordt met een denkopdracht binnen het thema ‘Zorg voor elkaar’. Na een gezamenlijke maaltijd volgen twee lezingen/workshops over de thema’s Zorg voor elkaar en Werken met ambassadeurssoorten zoals de bever, de patrijs, het edelhert, de bij en andere iconen. Rond 21.00 uur eindigt het programma.

Alle inwoners uit Het Groene Woud zijn van harte welkom op deze Doe- en Denkdag. Deelname is gratis. Aanmelden kan tot en met 10 maart door een e-mail te sturen naar communicatie@hetgroenewoud.com met vermelding van naam en indien relevant de organisatie. De Doe- en Denkdag is een initiatief van Stichting Streekhuis Het Groene Woud.

Uit de krant