Afbeelding

Balans organiseert ontspannen jongerenmiddag

Algemeen
BOXTEL – ‘Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst’ is een spreekwoord wat vaak gebruikt wordt en helemaal klopt. Jongeren kijken met een frisse, vaak vernieuwende, blik naar de toekomst en naar de kansen en uitdagingen die voor hen liggen. De politiek wordt door veel jongeren saai en duf gevonden. Maar dat hoeft helemaal niet. Dat constateren de jongeren die op de kandidatenlijst van BALANS staan en zij willen dat ook graag tonen aan de andere jongeren van Boxtel, Liempde en Lennisheuvel.

Kim, Ton en Bram zijn onder de 25 jaar en staan op de kandidatenlijst van BALANS. Zij merken in de bijeenkomsten van BALANS dat hun mening vertaald wordt in concrete acties. Daarom nodigen zij de overige jongeren van Boxtel, Liempde en Lennisheuvel uit voor een jongerenmiddag. Speciaal voor de leeftijdsgroep van 18 t/m 25 jaar, maar jonger en ouder mag uiteraard ook binnen.

Tijdens deze middag kijken de jongeren samen naar voetbal, praten over hun toekomst en ook de bekende Boxtelse zanger Jordy van den Boer komt langs, zodat de aanwezigen in een ontspannen sfeer, passend bij de leeftijdsgroep, het nuttige met het aangename verenigen.

Degene die het beste zijn/haar mening overtuigend onder woorden kan brengen gaat naar huis met een prijs, die prima past bij de opzet van de middag. De aftrap voor een gezellige middag is op zondag 16 maart om 15.00 uur in Markzicht op de Markt in Boxtel!

Uit de krant