Ondanks goede start weten dames Blox niet te winnen

Algemeen
BOXTEL - Afgelopen zaterdag heeft het eerste damesteam van Blox een wedstrijd gespeeld tegen Hajraa. Met een goede start van Blox ging het spel gelijk op in de eerste set. Halverwege de eerste set nam Blox het voortouw en kon Hajraa niet meer terugkomen in het spel. Met volle overtuiging ging de setwinst naar Blox, 25-21.

Na een aantal servicebeurten van Hajraa liepen de Boxtelse dames in de tweede set al snel op achterstand. Zij wisten deze achterstand niet meer in te halen, ondanks dat er goed werd verdedigd. In de rally’s wisten de dames niet meer te scoren. De derde set ging gelijk op en Blox kon even uitlopen door een aantal goede servicebeurten. Deze voorsprong werd helaas teruggepakt door Hajraa waardoor de setwinst alsnog naar de tegenstanders ging.

In de laatste set had Hajraa de controle over het spel en kon Blox daar niet op antwoorden. De wedstrijd eindigde in een 3-1 verlies voor Blox. Volgende week speelt Blox thuis om 13.00u tegen Bladel.