Afbeelding

Boxtelse Ondernemers Trofee 2014: ‘A Brand New Day’

Algemeen
BOXTEL - JCI Dommelland organiseert iedere twee jaar de verkiezing van de beste Boxtelse ondernemers: de Boxtelse Ondernemers Trofee (BOT). De zesde editie heeft als thema: ‘A Brand New Day’. Tot en met 1 mei is het mogelijk bedrijven binnen de gemeente Boxtel - dus ook uit Liempde en Lennisheuvel - voor te dragen.

De BOT 2014 is opnieuw opgedeeld in twee categorieën: bedrijven met minder dan 10 werknemers en bedrijven met 10 werknemers of meer. Werk jij bij een bedrijf, of ken jij een bedrijf dat zich de afgelopen jaren positief heeft weten te onderscheiden, op wat voor manier dan ook, en daardoor helemaal klaar is voor al het moois dat de nabije toekomst te bieden heeft? Nomineer dit bedrijf dan nu voor de BOT 2014 op de speciale website. Nomineren kan nog tot 1 mei 2014.

Op basis van alle inschrijvingen maakt een deskundige en geheel onafhankelijke jury tijdens de Dommeldrive 2014 op zondag 6 juli de zes finalisten bekend (drie per categorie). Deze worden vervolgens door de jury bezocht en beoordeeld. Tijdens de spannende finale op donderdagavond 6 november bij Podium Boxtel – hét netwerkevenement van 2014 voor de gemeente Boxtel- worden de winnaars bekendgemaakt. Zoals ieder jaar is er ook een goed doel gekoppeld aan de BOT. Voor deze editie is dat ‘EET met je hart’. Deze stichting ondersteunt in samenwerking met restaurants lokale initiatieven tegen eenzaamheid.

Wil jij privé of met je bedrijf aanwezig zijn bij deze spannende BOT-finaleavond op donderdag 6 november? Reserveer dan nu kaarten via www.bot2014.nl. In totaal zijn er slechts 250 toegangsbewijzen voor dit avondvullend programma beschikbaar, dus zorg dat je er op tijd bij bent. De toegangsprijs bedraagt 50 euro (exclusief btw). Dit is inclusief diner, alle drankjes en toegang tot het zaalprogramma. Wil jij met je bedrijf profiteren van alle publiciteit rondom de BOT 2014? Meld je dan nu aan als sponsor. JCI Dommelland heeft drie sponsorpakketten in de aanbieding: BOT Brons, BOT Zilver en BOT Goud. Kijk voor meer informatie over de sponsoring op www.bot2014.nl.

Uit de krant