Afbeelding

Spirituele beurs in De Rots

Algemeen
BOXTEL - Op 6 april wordt in Gemeenschapshuis De Rots in Boxtel een spirituele beurs gehouden met als titel ‘Het Gouden Geschenk.’ Er worden diverse lezingen verzorgd en er zijn tal van stands waar men meer informatie kan inwinnen over van alles wat met spiritualiteit te maken heeft.

Om 12.30 is de eerste lezing van Anja Heuts over bewust worden van jezelf via interactie met mens en dier. Om 14.00 uur geeft Clementine Weijnen een lezing en om 15.30 uur volgt de laatste lezing van Kim Fleuren en Liesbeth Metsemakers. Zij geven een lezing over ‘Dol-fijn-hart’, een interactieve lezing waarbij u kunt delen, mediteren en ervaren.

Verder staan in het gemeenschapshuis tal van stands waar bijvoorbeeld foto’s gelezen kunnen worden, kan er een bijenwas tekening gemaakt worden, wordt er middels foto’s en voorwerpen contact gelegd met overledenen en zijn er diverse readingen.

De lezingen zijn gratis, de consulten kosten maximaal vijftien euro. De entree voor de beurs bedraagt € 4,50 en kinderen tot 12 jaar zijn gratis.

Uit de krant