Afbeelding

Culinair Boxtel proeft voor het goede doel

Algemeen
BOXTEL – Zondagmiddag werd alweer voor het vijfde jaar in successie de Proeftuin georganiseerd door Lionsclub Boxtel Belles Amies, een evenement waarbij lokale horecaondernemers zich presenteren aan het grote publiek en de opbrengst bestemd is voor het goede doel. Dit jaar is dat Dream4Kids, een organisatie die dromendagen organiseert voor kinderen met een trauma.

Ima Bos is dit jaar president van de Lionsclub Boxtel. Zij koos voor het goede doel omdat ze graag iets voor kinderen betekent. “Ik geloof zelf dat als je een droom hebt, dat je die moet kunnen laten uitkomen. Soms durven kinderen niet meer te dromen door een traumatische ervaring. Het is dan goed dat er een stichting als Dream4Kids bestaat die hun droom laat uitkomen.”

Na de opbrengst van het Kerstconcert komt de opbrengst van de Proeftuin ook ten goede aan de charitatieve instelling. “We zouden echter ook zelf graag een droom realiseren voor één van de kinderen. Onze club bestaat uit 23 prachtige, unieke vrouwen die allemaal verschillende kwaliteiten bezitten. Later dit jaar gaan we die inzetten en gaan we zelf zorgen dat een droom gerealiseerd gaat worden”, stelt Ima vastbesloten.

De culinaire proeverij is inmiddels niet meer weg te denken op de Boxtelse evenementenkalender. Steeds meer bezoekers weten de weg naar de binnentuin van St. Lucas goed te vinden en zondagmiddag stond er al direct vanaf opening een rij te wachten bij de poorten. De horecaondernemers zelf zijn enthousiast over het evenement, de bezoekers genieten lekker in de voorjaarszon van een lekker wijntje met enkele kleine gerechtjes terwijl de kinderen zich volop vermaken met knutselen, knotsbal of trucage fotografie. De Proeftuin staat als een huis!

Kijk voor enkele foto’s in ons fotoboek of breng een bezoek aan onze Facebookpagina.
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant