Afbeelding

Sponsorloop jeugd ODC levert € 5000,- op

Algemeen
BOXTEL – Enkele honderden jeugdleden van voetbalclub ODC hebben zondag aan het begin van de middag geld ingezameld voor een nieuwe speeltuin bij de nieuwe sportkantine. Dit gebeurde met een sponsorloop in Park Molenwijk.

De leden liepen afstanden variërend van één tot zeven kilometer. Bij elke doorkomst bij kantine de Boemerang konden de lopers wat vitamientjes of drinken krijgen. Ook moest er gestempeld worden.

In de rust van ODC tegen OSC werd de eindstand van de sponsorloop bekend gemaakt. De jeugdleden hebben € 5.000,- bij elkaar gelopen. Van dit geld zal later dit jaar de speeltuin worden ingericht bij de nieuwe sportkantine aan het Essche Heike. Die vordert overigens gestaag en ligt momenteel op schema om begin september, bij de start van het nieuwe voetbalseizoen, geopend te worden.

Het eerste team van ODC wist zondag ternauwernood te voorkomen dat er dure punten verspild werden. Ruim in blessuretijd wisten de Boxtelaren de verlossende 2-1 te maken en de volle drie punten in eigen huis te houden.

Kijk voor foto’s van de sponsorloop in ons fotoboek.
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant