Logo mooiboxtel.nl
Het pand waar Staete vanaf deze week gevestigd is.   | Fotonummer: 6ad23b
Het pand waar Staete vanaf deze week gevestigd is. (Foto: Roel van Koppenhagen)
Bedrijfs nieuws

Staete Makelaars strijkt neer in Boxtel

Boxtel - Staete Makelaars heeft op maandag 24 september de deuren van haar nieuwe vestiging in Boxtel geopend. Het kantoor van de grootste makelaar in de regio is gevestigd aan de Stationsstraat 1.

Hugo Finkers, directeur en oprichter van Staete Makelaars, laat weten wat Boxtel van Staete Makelaars mag verwachten: "Wij zullen inwoners van Boxtel laten zien dat je meer van een makelaar mag verwachten. Een duidelijk andere aanpak, afgestemd op de vraag van klanten in deze tijd."

De makelaar richt zich op niet alleen op de verkoop en taxatie van bestaande woningen, maar ook op nieuwbouw. Het nieuwbouwteam van Staete is onder meer betrokken bij de verkoop van woningen in de nog te bouwen wijk Heem van Selis. Geïnteresseerden doen er dan ook verstandig aan zich nu alvast te melden bij het nieuwe kantoor in Boxtel. Zij worden dan volledig op de hoogte gehouden.

Ook de financieel adviseurs van Staete komen naar Boxtel. Staete Hypotheken vergelijkt dagelijks de voorwaarden van alle grote hypotheekaanbieders. Zo kunnen ze altijd de best passende hypotheek aanbieden. "Door te vergelijken kun je een aanzienlijk besparen", zegt Hugo Finkers. Buiten dat hetzelfde dak gedeeld wordt staat het inpandige hypotheekkantoor verder volledig los van Staete.

Staete Makelaars Boxtel is zeven dagen per week bereikbaar op het nummer 0411-782505 en per mail via infoboxtel@staete.nl. En onder kantoortijden kun je altijd even binnenlopen bij het kantoor aan de Stationsstraat 1.

Je leest meer over de nieuwe makelaar in DeMooiBoxtelKrant van woensdag 26 september

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooiboxtel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=528,529" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037574&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=mooiboxtel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=528,529" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037573&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooiboxtel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=528,529" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>