Afbeelding

Badeendjes centraal tijdens Koningsspelen Boxtel

Algemeen
BOXTEL – De badeendjes stonden zaterdagmiddag centraal tijdens de Koningsspelen in Boxtel. Stichting Boxtel Vooruit had de Markt omgetoverd in een groot speelterrein waar de kleinsten uit onze gemeente zich prima konden vermaken. Zo stonden er diverse luchtkussens, kon je lekker snoepen van een suikerspin of popcorn en konden er eendjes gevangen en gegooid worden.

In de tent op de Markt konden kinderen zich prachtig laten schminken of zelf een schilderij schilderen. Partycentre Denziz verzorgde enkele workshops Zumba waar iedereen aan deel mocht nemen. Terwijl vele ouders zich prima vermaakten op de terrassen, genoten de kinderen met volle teugen van alle spelletjes die er gespeeld konden worden.

Omroep Dommelland stond met de All you need is Love caravan op de Markt waar iedereen een boodschap voor een geliefde kon inspreken. Om 17.00 uur startte het afsluitende programma van Omroep Dommelland. De artikelen uit het ruilspel werden geveild en de afsluiting werd muzikaal omlijst door optredens van Patrick Timmermans, Tim Schalkx en Inch.

Enkele foto’s van de Koningsspelen kunt u terugvinden in ons fotoboek. Natuurlijk kunt u onze Facebookpagina ook liken en bent u direct op de hoogte van het laatste nieuws.
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant