Logo mooiboxtel.nl
   | Fotonummer: 9c3b9b
Foto: Sander van Kasteren
Evenementen nieuws

Spetterende eenenvijftigste verjaardag voor De Kromploegers

Liempde - De Kromploegers trapten vrijdagavond het feestelijke weekend in Liempde af met hun eigen '51e verjaardagsfeest' onder de titel 'Back 2 the Music'. Daarop traden, naast de Liempdse kapel, ook de Franse discotoppers The Gibson Brothers en dance-hitmachine Snap! op. 'Spetterend', 'sprankelend', 'fantastisch' waren zomaar wat superlatieven die je onder het zo'n negenhonderd koppen tellende publiek op D'n Tip kon horen.

De Kromploegers vierden hun verjaardag jaarlijks al groots, maar voor het vijftigjarig jubileum het afgelopen jaar werd besloten het jubileum flink wat grootser aan te pakken. De kapel nodigde voor de gelegenheid discolegendes The Trammps en Divas of Dance uit in een enorme, bomvolle feesttent. Het feest beviel zo goed dat werd besloten het feest in ieder geval dit jaar nog eens te herhalen.

Het concept is ook dit jaar hetzelfde: De Kromploegers beginnen, daarna volgt de disco-act en de avond wordt afgesloten met de danceformatie. De pauzes worden opgevuld door een groep dansers.

Die dansers daagden de bezoekers al voor de livemuziek uit om op de tien bij tien meter grote discovloer te komen. Toen De Kromploegers dan ook het toneel betraden, was de discovloer al goed gevuld. Na het strakke optreden was het tijd voor de eerste gastmuzikanten: The Gibson Brothers. Die oogden fit en actief. Zanger Chris Gibson was goed bij stem en leek in voor een feestje. Dat bleek ook bij het afsluitende nummer 'Que sera mi vida (If you should go)', dat samen met De Kromploegers gespeeld werd. De uit 1979 hit werd met passie gespeeld en de drie broers bleven maar mensen op het podium uitnodigen om mee te zingen, dansen en feesten. De jubilerende kapel genoot er zichtbaar van.

Als het dance-duo Snap! (bekend van onder meer bekend van 'The Power' en 'Rhythm Is a Dancer') het podium betreedt, is al lang iedereen in de tent aan het dansen en feesten. Ook muzikaal leider van De Kromploegers Maarten Termeer is enthousiast. "Wie kan nu zeggen dat hij samen met The Trammps en The Gibson Brothers heeft opgetreden?", om die vraag vervolgens zelf te beantwoorden. "Wij!"

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooiboxtel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=528,529" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037574&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=mooiboxtel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=528,529" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037573&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooiboxtel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=528,529" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>