Afbeelding

Een weekend feest voor vrijwilligers Scouting Boxtel

Algemeen
BOXTEL - Wekelijks staan zo’n zeventig vrijwilligers bij Scouting Boxtel klaar voor kinderen en jongeren van 5 tot en met 18 jaar. Daarnaast zijn er nog vrijwilligers met bestuurlijke functies. Één keer per jaar wordt er speciaal voor deze vrijwilligers een weekend georganiseerd.

Dit jaar stond het weekend in het teken van een feestje bouwen. Overdag bouwden de vrijwilligers meubilair, was er een workshop over koffie, werden er hapjes gemaakt en bedachten ze optredens voor het feest. Na het avondeten was dan eindelijk het feest waar de hele dag aan gewerkt was en het bleef nog lang gezellig. Volgens Tom was het een geslaagd weekend: “Het is ook harstikke leuk om ook eens als deelnemer aan een activiteit deel te nemen.”

Vrijwilliger zijn bij Scouting Boxtel is meer dan alleen leidinggeven aan een groep of de invulling van een ondersteunende functie. Het draait ook om uitdaging en plezier. Scouting Boxtel is nog op zoek naar vrijwilligers voor de meisjeswelpen, een voorzitter en algemeen bestuurslid. Wil jij volgend jaar ook mee op dit ontzettend gave weekend? Wordt dan vrijwilliger bij Scouting Boxtel! Voor meer informatie mail naar leidingworden@scoutingboxtel.nl, voor bestuursfuncties kun je mailen naar secretaris@scoutingboxtel.nl.

Uit de krant