Afbeelding

Uitzendbureau Runflex, een aanwinst voor het MKB

Algemeen
BOXTEL - Alles ziet er ondernemend uit, als we gastvrij ontvangen worden in het pand Rechterstraat 49C. Ook eigenaar Ruben Nemeth (48) is een en al enthousiasme als hij praat over zijn sinds maart in Boxtel gevestigde uitzendbureau Runflex.

Zelfstandigheid

Na ruim elf jaar als franchisenemer van een grote uitzendketen een vestiging beheerd te hebben, besloot hij de stap naar het volledig zelfstandig ondernemerschap te zetten. Dat hij koos voor Boxtel is geen toeval. Zelf afkomstig uit Vught is hij uitstekend op de hoogte van het reilen en zeilen in de Meierij. Boxtel, centraal gelegen aan de A2 in de driehoek Tilburg – ‘s-Hertogenbosch – Eindhoven, kent relatief omvangrijke sectoren industrie en commerciële dienstverlening. Gevraagd waarom hij juist nu de stap gezet heeft in deze economisch problematische tijd, zegt hij dat er een duidelijke kentering plaatsvindt. Na jaren van krimp, ook in de uitzendbranche, kenmerkte het vierde kwartaal van 2013 zich door stabilisatie, terwijl er momenteel sprake is van duidelijke groei.

MKB
Runflex richt zich daarbij met name op het midden- en kleinbedrijf, in Boxtel rijk vertegenwoordigd. Het geeft Ruben de gelegenheid zijn betrokkenheid te tonen, meer dan bij het afsluiten van grote raamcontracten. Hij ziet integriteit in de driehoek werkgever – uitzendbureau – werknemer als het sleutelbegrip. De belangen van alle partijen dienen immers behartigd te worden om op die manier te komen tot een langdurige en goede relatie met opdrachtgevers en uitzendkrachten.

Andere services
Overigens kent de dienstverlening van Runflex nog een tweetal takken, namelijk Payrolling en Werving & Selectie. Bij Payrolling voert Runflex de volledige salarisadministratie inclusief de afdracht van sociale lasten. Bij Werving & Selectie doet Runflex de eerste selectie en draagt het geschikte kandidaten voor. Uiteraard behoudt de opdrachtgever de uiteindelijke zeggenschap over het wel of niet aannemen van de kandidaat.

Vakantiewerkers
Tot slot vragen we of Runflex zich ook bezighoudt met de bemiddeling voor vakantiewerkers. Dat blijkt inderdaad het geval: met name in de horeca en in de agrarische sector beschikt men over vacatures. Een blik op www.runflex.nl of een mailtje naar info@runflex.nl is voldoende. Kijken op Twitter of Facebook kan ook en uiteraard blijft bellen een mogelijkheid: 0411-671325.

Uit de krant