Afbeelding

Liempdse kermis, een prachtige authentieke kermis in een bijzonder gastvrij dorp

Algemeen
LIEMPDE - De Liempdse kermis staat weer voor de deur. Een prachtige authentieke kermis, in een bijzonder authentiek dorp. Een kermis waar je echt geweest moet zijn. Met onder andere de unieke luchtschommels die slechts eenmaal per jaar worden opgebouwd, exclusief voor de Liempdse kermis. De Liempdse kermis heeft geen uitleg nodig. Het is sinds jaar en dag een prachtig dorpsfeest.

Kermiscoördinator Richard Schuurs van de gemeente Boxtel: “De kermis in Liempde mag je niet missen vanwege de gemoedelijke sfeer van een echte dorpskermis. Door de unieke ligging van de kermis, zijn kermis en horeca perfect met elkaar verweven.” Speciaal voor de opening op zaterdag 2 augustus staat een magische act gepland. Dit gecombineerd met de ballonnenwedstrijd zorgt wederom voor een spectaculaire opening.

Ook dit jaar is er weer een kermisloterij. “Tijdens de kermis krijg je bij diverse attracties loten voor de grote kermisloterij op dinsdagavond. Om 20:00 uur worden de prijswinnaars bekend gemaakt. Zorg dat je er bij bent want als een winnaar niet aanwezig is wordt de prijs opnieuw verloot”, aldus Schuurs.

Openingstijden:
Zaterdag: 19:00 – 01:30 (openingsact om 18.45u)
Zondag: 13:00 – 01:30
Maandag: 14:00 – 00:30
Dinsdag: 14:00 – 00:30
Woensdag: 14:00 – 00:30

Attracties:
• Luchtschommels: Exclusief voor de Liempdse kermis, schommelen op grote hoogte.
• Safari Trip: Een met hoge snelheid ronddraaiende bank.
• Mega Dance: Een ouderwetse rupsbaan
• Autoscooter: Natuurlijk mogen de botsauto’s niet ontbreken.
• Draaimolen: Wat is een kermis zonder draaimolen?
• Super Jet: Een vliegtuigmolen voor de kinderen. Je bepaalt zelf hoe hoog je gaat.
Verder kun je een gokje wagen bij de lijntrek, de grijpkranen en de jackpot. Je kunt kijken hoe goed je kunt schieten in de schietsalon. En natuurlijk kun je in Liempde ook terecht voor een lekkere oliebol, zuurstok, suikerspin, popcorn, een broodje hamburger van de grill of een heerlijk stukje vis. Kortom: genoeg redenen voor een gezellig dagje uit! Meer informatie: www.beleefboxtel.nl / www.gastvrijliempde.nl.

Uit de krant