Afbeelding

Vrijwilligerswerk van de week

Algemeen
BOXTEL - Elke maand lichten wij er een of meerdere vacatures uit. Voor deze maand is de keus gevallen op: Het Vrijwilligerssteunpunt van ContourdeTwern zoekt veel vrijwilligers voor het Dance Nature Festival op Landgoed Velder op 30 augustus voor het opbouwen van de podia. De vrijwilligers krijgen een gratis ticket.

Op 25 september start het nieuwe voorleesseizoen van “De Voorleesfiets”. Het steunpunt zoekt vrijwilligers, die één keer per week, en dat twintig weken lang, voorlezen bij gezinnen waar kinderen een taalachterstand hebben. De voorleestijden worden in onderling overleg bepaald. Het is belangrijk om de ouders zoveel mogelijk bij het voorlezen te betrekken.

Voor meer informatie en voor het maken van een afspraak is het Vrijwilligerssteunpunt telefonisch bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 10.00 – 12.30 uur op telefoonnummer 0411-655 899. Mailen naar vwsboxtel@contourdetwern.nl of gewoon binnenlopen (St. Ursula 12) mag natuurlijk ook. Of klik hier voor het complete aanbod vacatures.

Uit de krant