Afbeelding

Kromploegers zetten Liemt op zijn kop

Algemeen
LIEMPDE – Het eerste oktoberfest in Liempde zal menigeen nog lang heugen. De Kromploegers wisten zaterdagavond direct vanaf de aftrap de feeststemming er prima in te brengen. Wethouder Peter van de Wiel sloeg om 18.30 uur het eerste fust aan en vanaf dat moment ging het dak eraf in de feesttent die op het evenemententerrein D’n Tip verrezen was.

Middenin de feesttent stond een groot podium waarvandaan de leden van de Kromploegers de juiste noten van echte Duitse Schlagers de volle tent in wisten te slingeren. De ene meezinger na de andere passeerde de revue en samen met gastzanger Twan van Brabant wisten de Liempdenaren er een groot feest van te maken. De pullen bier waren bijna niet aan te slepen en het duurde niet lang voordat veel mensen zingend en springend op tafels en banken stonden mee te deinzen op de feestmuziek van De Kromploegers.

Kijk voor een grote fotocollectie in ons fotoboek of bezoek onze Facebookpagina. Woensdag ziet u natuurlijk een terugblik op het oktoberfest in onze nieuwe editie van DeMooiBoxtelKrant.
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant