Afbeelding

Drukbezochte start cultureel seizoen

Algemeen
BOXTEL - Bezoekers van de UITmarkt werden zaterdagavond omringd door theater, dans en muziek tijdens de start van het Boxtelse culturele seizoen. Zo’n duizend bezoekers genoten van de vele optredens, zowel binnen als buiten.

Op het voorplein beet Tall Tales Acrobatics het spits af ter promotie van Circo Circolo, het circusfestival dat van 16 tot en met 26 oktober zal plaatsvinden op Landgoed Velder. Dit acrobatisch hoogstandje werd meteen gevolgd door het optreden van INCH & Kids voor Kika. Zij brachten de single ‘Droomland’ ten gehore, waarna deze te koop werd aangeboden aan het publiek.

Binnen werd het Cultuurweekend vervolgens officieel geopend door Paul van Alphen, de voorzitter van Podium, en wethouder Marusjka Lestrade. Hierna barstte het cultuurgeweld helemaal los met zo’n twintig Boxtelse (amateur)verenigingen, groepen en solo-acts, die op verschillende podia een tipje van de sluier lichtten van wat zij komend theaterseizoen in petto hebben. Afsluiter van de drukbezochte avond was Go Rome. Zij lieten met hun optreden tot middernacht de liefhebbers swingen tijdens de afterparty. Gedanst werd er vanaf 21 uur ook bij Com Rock, tijdens het popconcert met de bands Northern Lights, Black Hawks en Big Bam Boom Band.

Vandaag is het centrum van Boxtel vanaf 13 uur decor voor livemuziek, straat- en jeugdtheater tijdens Bockesprongen.
Lees meer in de nieuwe MooiBoxtelKrant van komende woensdag 24 september.
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant