Logo mooiboxtel.nl
   | Fotonummer: 78c2c4
Foto: Jan van der Steen
Scholen

Kindervakantiewerk Boxtel viert 1e lustrum

BOXTEL - Van woensdag tot en met vrijdag kon de Boxtelse jeugd zich wederom uitleven op Brede School De Wilgenbroek tijdens het kindervakantiewerk. Dat vierde het eerste lustrum onder het overduidelijke thema 'Feestje!'.

Zo'n 250 deelnemertjes van 4 tot en met 12 jaar namen deel aan de activiteiten. Naast het gebruikelijke bouwdorp waren er knutselactiviteiten, konden kinderen zich laten schminken, een street- en breakdance workshop volgen van RawNeal en deelnemen aan sportactiviteiten georganiseerd door Buurtsport Boxtel.

Vooral het Bubble Ball – voetballen in een opblaasbal – op de woensdag en de 28 meter lange stormbaan op vrijdag waren in trek.

Ter ere van het vijfjarig jubileum werden de kinderen op vrijdag getrakteerd op frietjes en een heuse cocktail, waarna ze nog even konden swingen tijdens de disco.

"Dankzij de hulp van alle vrijwilligers kunnen we weer terugkijken op een paar geslaagde dagen", aldus Steffie van de Vorstenbosch van Stichting Kindervakantiewerk Boxtel. "Samen met de mensen van Buurtsport konden we de kinderen een gevarieerd programma aanbieden, waar ze volop van hebben kunnen genieten."

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooiboxtel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=528,529" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037574&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=mooiboxtel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=528,529" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037573&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooiboxtel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=528,529" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>