Monsterscore topteams Taverbo

Algemeen
In de NTTB-competitie hebben de eerste drie teams van tafeltennisvereniging Taverbo/SABO ongenadig hard huisgehouden. In eigen huis was Taverbo 1 met 9-1 te sterk voor Deurne, terwijl Taverbo 2 en 3 tegen respectievelijk Stiphout en Een en Twintig zelfs geen enkel punt lieten liggen: 10-0.

Voor zover de statistieken reiken was het in de geschiedenis van Taverbo/SABO nog nooit voorgekomen dat de eerste drie teams op een speeldag de maximale score wisten te behalen. Bijna was er dit weekend een unieke ‘clean sweep’ neergezet, ware het niet dat Jasper van der Aa zijn tweede partij van de dag met minimaal verschil in de beslissende vijfde game verloren zag gaan. De Zeeuwen in dienst van Taverbo 1, Michel Sperling en Erik Mangnus, bleven vandaag wel ongeslagen. Samen wonnen zij ook het dubbelspel.

Bij Taverbo 2 tekenden Danny Smits, Gijs Klop en Jos Heijmans voor de punten. Dankzij deze maximale overwinning maken de Boxtelse reserves een reuzensprong op de ranglijst: van de voorlaatste naar de eerste plek.

Ook Taverbo 3, vertegenwoordigd door Willem de Koning, Kevin van de Veerdonk en Gijs van de Wetering, deed goede zaken maar zij blijven, ondanks de monsterzege, vooralsnog op plek twee steken.

Uitslagen
Senioren
Taverbo/Sabo 1 - Deurne 1 9 - 1
Taverbo/Sabo 2 - Stiphout 3 10 - 0
Taverbo/Sabo 3 - Een en Twintig 3 10 - 0
OTTC 4 - Taverbo/Sabo 4 7 - 3
TTCV Van Herwaarden 11 - Taverbo/Sabo 6 5 - 5
Always Fair 4 - Taverbo/Sabo 7 6 - 4

Jeugd
Meppers (H) 2 - Taverbo/Sabo 1 3 - 7
Rally 1 - Taverbo/Sabo 2 7 - 3
TIOS ‘51 5 - Taverbo/Sabo 3 3 - 7
TIOS ‘51 7 - Taverbo/Sabo 4 1 - 9

Uit de krant