Succesvol weekend jeugdteams Taverbo/Sabo

Algemeen
BOXTEL - Afgelopen zaterdag stond er voor alle jeugdteams van Taverbo/Sabo een uitwedstrijd op het programma. Het eerste jeugdteam, dat de afgelopen weken een aarzelende start kende, wist in Heeze tegen de Meppers ruimschoots te winnen. Izzy van Hamont was niet te kloppen en won al haar partijen. Hierdoor staat zij met 100% gewonnen wedstrijden nog steeds bovenaan de persoonlijke ranglijst. Axel Kuijs en Michel van Dooren waren respectievelijk twee en éénmaal succesvol. Doordat ook de dubbel in winst kon worden omgezet werd het uiteindelijk 3-7 en staan ze met 14 punten uit drie wedstrijden nu op de derde plaats in het klassement.

Succes was er ook voor het derde jeugdteam dat met 3-7 makkelijk won van Tios ’51 in Tilburg. Er waren slechts twee partijen waarbij alle vijf de games gespeeld moesten worden om tot een winnaar te komen. Lars de Laat wist het maximaal aantal punten binnen te halen. Remco Rooijakkers en Martijn Terneusen waren ieder goed voor respectievelijk twee en één punt. De dubbel, die gespeeld werd door Terneusen en de Laat, werd ook winnend afgesloten waardoor ze met 19 punten uit drie wedstrijden nu op de tweede plaats staan in de ranglijst.

Het vierde jeugdteam, dat uitkomt in de Startersklasse, speelde eveneens in Tilburg tegen Tios ‘51. De voorgaande wedstrijden begon dit team stabiel door steeds gelijk te spelen maar in Tilburg werd makkelijk gewonnen. Rick van der Schoot, Janno Vos en Lars Strik lieten slechts één punt liggen en wisten zelfs acht partijen in slechts drie games te winnen.

Het tweede jeugdteam wist dit weekend niet tot winst te komen.

Uit de krant