Afbeelding

Scouting Boxtel doet mee aan wereldwijd Scoutingevenement

Algemeen
BOXTEL - Van 17 tot en met 19 oktober 2014 staat de Scoutingwereld in het teken van communiceren via amateurradio en internet. Zo’n 500.000 scouts doen wereldwijd mee aan JOTA-JOTI, het jaarlijkse communicatie- en techniekevenement. Zo ook de scouts van Scouting Boxtel.

Tijdens dit weekend, maken scouts over de hele wereld kennis met de vele vormen van communicatie die er bestaan. Al jaren gaan de scouts tijdens dit weekend, met de hulp van zendamateurs contacten leggen met andere scouts, waarbij ze gebruik maken van amateurradio. Daarnaast kunnen de scouts chatten met andere scouts, die ook deelnemen aan dit wereldwijde weekend. De scouts van Scouting Boxtel maken contact met andere scouts over de hele wereld.

Scouting Boxtel heeft dit weekend verder uitgebreid. Tijdens het hele weekend wordt er ook live, met de scouts, radio gemaakt. De radioprogramma’s zijn het hele weekend te beluisteren op Omroep Dommelland en de website van de groep. Tevens helpen alle scouts mee met het maken van TV programma’s. Ook de TV programma’s zullen op Omroep Dommelland uitgezonden worden. Meer informatie over het weekend, het beluisteren van de radioprogramma’s en het bekijken van de TV uitzendingen vind je op www.scoutingboxtel.nl/jotari.

Uit de krant